André Flach lijsttrekker voor de SGP-ChristenUnie

Foto André Flach.jpg
Logo SGP-ChristenUnie 2016 vierkant jpg
Door Webredactie op 3 november 2021 om 21:08

André Flach lijsttrekker voor de SGP-ChristenUnie

De SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht schuift André Flach opnieuw naar voren als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022

De 45-jarige André Flach is sinds 2004 actief in de Ambachtse politiek. “Ik ben opnieuw beschikbaar om mijn bijdrage te leveren. Hendrik-Ido-Ambacht is een dynamische en nog steeds groeiende gemeente. Er is genoeg te doen en het is een mooie opdracht om dagelijks met anderen te bouwen aan leefbare en veilige woonwijken met goede voorzieningen. Maar ik sta er ook vooral voor, om de identiteit van deze gemeente te bewaren en te versterken. De naam van ons dorp verbind ik graag met onze belangrijkste opdracht: Handhaving identiteit van Ambacht. Die identiteit komt wat mij betreft tot uiting in woonkwaliteit, zondagsrust, groen en water, maar ook in de sterke sociale samenhang en in keuzevrijheid in de zorg.  Voor het borgen van deze Ambachtse identiteit is behoud van onze zelfstandigheid als gemeente erg belangrijk. Daarnaast wil ik graag als vicevoorzitter van de regio Drechtsteden blijven opkomen voor de belangen van onze regio in Den Haag en Brussel”.

A.J. Flach was de afgelopen 12 jaar als wethouder namens de SGP-ChristenUnie werkzaam. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met  economie, financiën, onderwijshuisvesting en de ontwikkeling van de Volgerlanden. De laatste vier jaar was hij daarnaast namens Hendrik-Ido-Ambacht lid van het Drechtstedenbestuur en tevens vicevoorzitter. Voor zijn baan als wethouder was hij politiek actief als raadslid en burgerraadslid. André is getrouwd en vader van vier zoons. Tot 2014 was hij zelfstandig ondernemer.

Labels: ,