Mirjam Bikker komt naar Ambacht!

20210127-Cu-Kandidaten-Mirjam-Bikker-5.jpg
Logo SGP-ChristenUnie 2016 vierkant jpg
Door Webredactie op 24 februari 2022 om 20:34

Mirjam Bikker komt naar Ambacht!

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van aankomende 14, 15 en 16 maart 2022 komt Mirjam Bikker naar Hendrik-Ido-Ambacht. Mirjam Bikker is Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie. Ze heeft de portefeuille Justitie & Veiligheid, Volksgezondheid, Welzijn & Sport onder haar verantwoordelijkheid.

De ChristenUnie gaat on tour. De landelijke partij wil de SGP-ChristenUnie ondersteunen. Hiervoor komt het ChristenUnie boegbeeld Mirjam Bikker zaterdagmiddag 12 maart 2022 naar Hendrik-Ido-Ambacht. De slogan van het bezoek is: ‘Samen recht doen’. Ze wordt ontvangen in het kantoor van Operando. Mirjam zal persoonlijk in gesprek gaan over de schuldsanering na een echtscheiding. Ook zal hierbij aan bod komen welke ervaringen er zijn met het huidige systeem.

Na dit gesprek zal Mirjam Bikker een bezoek brengen aan het circulaire bedrijventerrein Ambachtse Zoom. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich doordat ondernemen  hand in hand gaat met innovatief en duurzaam ondernemen, waarbij een prettige omgeving voor mens en natuur niet uit het oog wordt verloren.