Emha B.V. winnaar BV Ambacht bokaal!

image1 (1).jpeg
Logo SGP-ChristenUnie 2016 vierkant jpg
Door Webredactie op 23 februari 2022 om 22:46

Emha B.V. winnaar BV Ambacht bokaal!

Maandag 21 februari was er een feestelijk moment voor Emha B.V. André Flach, wethouder Economie en lijsttrekker van de SGP-Christenunie reikte de BV Ambacht bokaal 2022 uit aan de directeur van Emha, Marco van ‘t Geloof.

De BV Ambacht bokaal gaat één keer in de vier jaar naar de onderneming die gedurende langere tijd bijgedragen heeft aan de BV Ambacht, in maatschappelijk, sociaal en economisch opzicht. De verkiezing voor de BV Ambacht bokaal wordt al sinds 2014 georganiseerd door de SGP-ChristenUnie. Eerder werd de bokaal gewonnen door Kobout en Jumbo van Daalhuizen. Op 3 februari werden de genomineerden voor 2022 bekend gemaakt. De drie genomineerde bedrijven zijn waren EMHA B.V., Bolidt en Koedood Marine group. Stuk voor stuk sterke innovatieve bedrijven die van grote sociaaleconomische en maatschappelijke betekenis zijn voor Hendrik-Ido-Ambacht

Marco van ‘t Geloof: “In de nominatie werden we beschreven als hooggespecialiseerde zeer kundige en innovatieve dienstverlener voor de maritieme en offshore industrie die al meer dan 50 jaar hoogwaardige diensten en producten levert op het gebied van voortstuwingsinstallaties en rotating equipment. Dat is een mooie erkenning van wat wij hier proberen neer te zetten met elkaar. Ik ben er trots op dat we nu de eindwinnaar zijn, nadat we eerder in 2018 al genomineerd waren.” André Flach vult aan: “EMHA is in de achterliggende jaren echt vergroeid met Ambacht. Met een enthousiaste en kundige groep mensen blijven zij groeien en zijn zij heel belangrijk voor de Ambachtse samenleving. Het mooie is dat zij met veel Ambachtse bedrijven samenwerken, zoals bijvoorbeeld Koedood één van de andere genomineerden.”

Nieuw was deze keer dat het publiek kon meestemmen via Linkedin. Meer dan 160 mensen stemden en Emha haalde de meeste stemmen.